Camping Råd For De Som Elsker Utendørs

Når du går camping, trenger du riktig utstyr for å være fullt forberedt. Det er mange selskaper og butikker som vil prøve å selge deg det dyreste utstyret for dine campingbehov, men du bør ikke lytte til dem. Det er rimelig campingutstyr der ute, og denne artikkelen vil vise deg hva det er og hvordan du finner det.

Pakk noen spader hvis det er barn med deg på turen. Barn elsker ingenting bedre enn å grave i skitt, og å ha riktig tilbehør er avgjørende. Hvis du har plass, ta med en bøtte også. Barna vil gjerne underholde seg selv i skitt mens du pakker ut, sette opp leiren og gjøre alt du trenger å gjøre.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

En stor tabbe som bobiler gjør er at de vil gå tapt på anledningen. Ikke la dette skje med deg. Hvis du er ukjent med det området du camping i, eller hvis du er i et øde område, ikke Stray for langt fra leiren. En bærbar GPS er en utmerket investering hvis du planlegger noen form for villmarka camping eventyr.

Hvis du skal camping med kjæledyr eller barn, må du ta noen ekstra forholdsregler. Prøv å lære barna det grunnleggende om camping sikkerhet. De trenger å vite hva de skal gjøre hvis de går seg vill og bør hver ha et lite overlevelsessett. Sørg for at du har bånd for kjæledyr og sørg for at de er oppdatert med alle vaksinasjoner.

Pack rikelig med mat av riktig variasjon. Mat som er motstandsdyktig mot å ødelegge, eller som kan holdes kaldt i kjøligere, er de beste alternativene å velge. Det kan ende opp med å forårsake matforgiftning og raskt avslutte turen. Bruk riktig matlaging teknikker og sørg for at du er godt lest om forholdsregler du bør ta.

Ta deg tid til å få et kart og å bli kjent med landet. Dette vil bidra til å hindre deg fra å bli tapt, og for å hjelpe deg med å finne ut hvordan du navigerer rundt campingplassen gjennom hele turen. Dette er en god idé å bidra til å spare tid og bekymre deg for deg.

Hvis du er camping for første gang, kan du prøve å øve pitching telt før turen. Dette er en verdifull camping ferdighet å eie, spesielt når det kan gjøres raskt. Du ønsker ikke å være ute på turen og ikke vet hvordan du skal sette opp et telt med en gang når været tar en uventet sving.

Neste gang du bestemmer deg for å dra på campingtur, ikke la deg lure av alle annonser og salg sjargong av butikker og selskaper. Ikke bli sugd inn i å bryte banken for å kjøpe campingutstyr. Bruk denne artikkelen for å få pålitelig og rimelig camping utstyr du trenger og ha det gøy.