Uorganisering Å Få Deg Ned Under Campingturer?

I en alder fylt med teknologi, elektronikk og en daglig kamp for å flykte fra disse kommunikasjonen presset, bør ferie tid være så langt fjernet fra disse inntrenging som mulig. Unnslippe i friluft for litt frisk luft og ingen strømuttak er alltid et flott alternativ. Alt du trenger å vite om camping, men var redd for å spørre kan besvares i følgende artikkel.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Ta med en plast søppelpose og legge alle dere familiens skitne vaskeri i den. Dette holder elementene fra å blande inn med rene klær. Det gjør også ting praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan bare dumpe ut posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Når du planlegger for din camping tur, ikke glem å pakke solkrem. Bare fordi du ikke er på stranden betyr ikke at du ikke trenger beskyttelse mot solens brennende stråler. En sport solkrem kan være et smart valg hvis du skal gjøre anstrengende fysiske aktiviteter i løpet av turen.

Kontroller at du har en førstehjelp kit med deg. Som et alternativ, kan du pakke noen forsyninger i en plastpose. Mens forhåpentligvis turen vil være fri for skader, du vet aldri. Det er best å være forberedt slik at du kan håndtere alt som skjer på best mulig måte.

Du kan lage smakfulle måltider selv når du er camping. Du trenger ikke nødvendigvis å spise bare Franks og bønner eller hamburgere. Pakk en boks med urter og krydder, olivenolje, brunt sukker eller noe annet du liker. Du kan fikse måltider som har smaken selv når du er «roughing» det.

Når du er på vei ut for den etterlengtede camping tur, ikke glem å ta med din mobiltelefon. Du kan bli fristet til å forlate alle tekstil og samtaler bak, men din mobiltelefon kan være en av de viktigste sikkerhets Lifelines i tilfelle en nødssituasjon. Kontroller at den er fulladet og hold den beskyttet mot elementene i en plastpose eller vanntett etui.

Når camping med barn, lage spesielle tema frokoster. Ta med flere, små esker med lett å fikse mat, for eksempel korn, frukt, snacks og andre raske, men sunne, måltider. Når de våkner opp, må de søke i «jungelen» for frokost. Dette er en flott alternativ måte å holde barna fornøyde mens camping.

Nå som du er litt klokere om fordelene ved camping og hva det kan tilby som en ferie valg, ta litt tid å seriøst vurdere dette som din neste ferie destinasjon. Du kan bli ganske overrasket over hvor mye glede det vil bringe til hele familien, til tross for mangel på romservice!